back

Amazon wordt gewaardeerd op 100 keer geschatte 2013 inkomsten

Waarom geven beleggers de voorkeur aan Amazon voor Apple?

Natuurlijk, de marktkapitalisatie van de gadgetmaker is veel groter. Toch zijn beleggers bereid om bijna negen keer zoveel te betalen voor de geschatte inkomsten van de retailer. moncler sale Dat lijkt in ieder geval duur. Maar moncler nederland het is ook vreemd, want Amazon belooft morgen voor altijd moncler jas sale meer jam, moncler jassen outlet terwijl Apple het levert.

Beide bedrijven groeien omzet tegen vergelijkbare tarieven van bijna 30 procent per jaar. Maar het is geen wedstrijd als het om de winst gaat. Amazon draait rond de pauze, zelfs een schamele $ 7 miljoen moncler jassen heren aan moncler jas outlet inkomsten uit $ 12,8 moncler outlet sale miljard aan verkopen afgelopen kwartaal. Apple 25 procent netto marge, moncler uitverkoop ondertussen, produceerde $ 8,8 miljard zwarte inkt.

Wat er natuurlijk voor Wall Street belangrijk is, is de toekomst. Amazon wordt gewaardeerd op 100 keer geschatte 2013 inkomsten omdat beleggers denken dat zijn positie als de leidende internet verkoper, digitale inhoud en gadget verkoper moncler outlet uiteindelijk een stortvloed aan winst zal losmaken.

Ondertussen impliceert de waardering van Apple dat de winstgroei onder druk zal komen te staan. De aandelen worden geschat op 11,6 keer de geschatte winst van volgend jaar. Dat is hetzelfde moncler jas dames veelvoud als de S 500. Strip de enorme geldstapel van Apple en zijn meerdere druppels tot slechts negen keer de winst.

Maar als beide bedrijven er steviger uitzien, doet Apple het niet op prijs, in plaats daarvan op moncler jas heren sale andere attributen zoals kwaliteit. Kijk maar hoe moncler jas dames sale het de iPhone en de nieuwe iPad mini heeft gepositioneerd. Amazon, aan de andere kant, heeft een lange geschiedenis van het verlagen van prijzen om jassenmoncler rivalen te bevechten. Het heeft ook een geavanceerde IT- en logistieke operatie opgebouwd.

Maar een kritische financiële waarde suggereert dat de gracht van moncler jassen dames sale Amazon mogelijk zwakker is moncler jassen dames dan het lijkt. Het rendement op geïnvesteerd kapitaal moncler jas heren is gestaag 2018 moncler gedaald. In 2009 was het meer dan 40 procent. In het tweede moncler jassen kwartaal van dit jaar bedroeg moncler nederland het slechts 11 procent. Dat zou kunnen betekenen dat Amazon investeert in bedrijven, of het nu gaat om robotachtige distributiesystemen of IT-on-demand-services van bedrijven. moncler dames Maar winstgevende kansen voor Amazon kunnen gewoon opdrogen.

Het rendement op geïnvesteerd vermogen van Apple in het afgelopen kwartaal was ongeveer vier keer zo hoog als Amazon, wat een dergelijke afweging impliceert. Beleggers zouden beter vandaag Apple kunnen kopen moncler heren en morgen de moncler jassen heren sale belofte van Amazon om jam te negeren.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev post By law insurance companies have to send EOB's so that the
Leave a comment

Food grade steel https://www.okcheapsextoys.com/, and durable, these are a 9 on the Eden Fantasy safety…

Next post Typically, the YEI funds the provision ofThe YEI supports the
Leave a comment

For an example, I am replacing my Dell Precision (earlier model) that I have been…