back

Det er en enorm utfordring, men vi er i stand til å håndtere

Arsenal s Ozil er svært fokusert for Bayern-spill

MUNICH (Reuters) Arsenal https://www.canada-goose-jakker.com Mesut Ozil kan kjempe for form, men hans manager, Arsene Wenger, vil ikke bli trukket i spekulasjoner om at Tyskland midtbanespilleren kunne bli droppet til Champions League i fjor 16 i første canada goose jakke dame omgang på Bayern München.

Storbritannia Fotball Fotball Arsenal mot Hull City Premier League Emirates Stadium 11/2/17 Arsenal s Mesut Ozil Reuters / Dylan Martinez Livepic

Timer før canada goose jakke London-lagets ankomst i München tirsdag, hadde britiske canada goose dame medier canada goose trillium rapportert at Ozil kunne bli igjen på benken for kampen på grunn av hans siste dårlige forestillinger.

Men når du blir spurt om Ozil, sa Wenger bare reportere at tyskerne var fullt fokusert på kampen.

Det er ikke det beste øyeblikket å gi deg de første elleve. Jeg vil plukke laget i morgen (onsdag) canada goose salg morgen, sa han.

spiller i Tyskland og Ozil er svært fokusert for å ha en god canada goose herre forestilling i canada goose victoria morgen.

Ozil har vært i søkelyset etter anonyme viser i canada goose jakke herre de siste Premier League-nederlagene av Watford og Chelsea, og han gjorde lite for canada goose å kaste bort kritikken etter å canada goose victoria parka ha savnet en rekke sjanser i Arsenal 2 0 Premier League seier over Hull City på lørdag.

Imidlertid var Wenger mer canada goose jakker dame kommende om hvem som ville spille i mål med David Ospina som startet foran canada goose jakke dame Petr Cech på grunn av de colombianske canada goose outlet forestillingene i konkurransen denne sesongen.

Arsenal har mistet Bayern i denne fasen av Champions League tre ganger siden 2005, men Wenger understreket at hans side canada goose norge har fordelen av et hjem andre ben og kvaliteten til å forlate München med et godt resultat.

vet vi spiller mot Bayern som i utgangspunktet lytter til deg (reportere) er favoritter. Vi må være canada goose jakker herre veldig positive på kampen foran og spille foran, sa han.

føler at vi har erfaring med å spille mot Bayern. Når du ser på deres rekord, er de alltid i de siste fire. Det er en enorm utfordring, men vi er i stand til å håndtere det.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev post This is simply good and interesting food
Leave a comment

toronto's little portugal showcases the iberian peninsula nation's distinctive aesthetic canadian goose jacket "It's not…

Next post They had every reason to be encouraged at halftime
Leave a comment

Replica hermes birkin The Wizards figured Gilbert Arenas would catch fire at some point Sunday…