back

Nasdaq biedt blockchain-technologie voor nieuwe advertentie-uitwisselingen

NEW YORK (Reuters) Nasdaq Inc heeft blockchain-technologie geleverd moncler jassen heren om een ​​nieuwe uitwisseling uit te voeren moncler jassen heren sale om gegarandeerde advertentiecontracten moncler jassen dames sale te verhandelen naarmate meer mainstreamfinancieringsprojecten met behulp van de software voor het bijhouden van records de echte moncler dames wereld betreden. moncler jas dames REUTERS / Shannon Stapleton

De New York 2018 moncler Interactive Advertising Exchange (NYIAX), die in moncler jas heren sale het vierde kwartaal van 2017 van start gaat, biedt een elektronische marktplaats voor uitgevers, adverteerders en media-inkopers om toekomstige advertentievoorraad te kopen en verkopen, aldus Nasdaq, NYDAX en Global Exchange. Dinsdag.

Deelnemers aan de beurs sturen soortgelijke moncler heren contracten, of overeenkomsten om moncler nederland een ​​actief te kopen en verkopen voor een bepaalde prijs en een vastgestelde datum in de toekomst. Het doel is om moncler jassen spelers op de advertentiemarkt een click this over here now efficiëntere en transparantere manier moncler outlet te bieden om inventaris te verkopen en te kopen, aldus leidinggevenden van NYIAX in moncler jassen outlet een interview.

Het NYIAX-platform is gebouwd met behulp van de Nasdaq-ruiltechnologie, die blockchain als kerngrootboek voor moncler jas sale transacties omvat. Elke wijziging in het grootboek moet door alle deelnemers op het netwerk moncler jas heren worden goedgekeurd, zodat deze fraudebestendig en een ideaal hulpmiddel voor auditing is.

Financiële instellingen hebben hun investeringen in de technologie opgedreven in de hoop dat moncler sale het een eenvoudiger, moncler jassen dames goedkopere en transparantere manier kan bieden om een ​​deel van hun processen uit te voeren, zoals het clearen en afwikkelen van effecten.

Nasdaq, een van ‘s werelds grootste leveranciers van technologie voor beurzen en clearing moncler jas dames sale houses, was een uitgesproken voorstander van de technologie op Wall Street.

Het onthulde vorig jaar dat het van plan was blockchain te integreren in de technologie die moncler outlet sale het moncler jas outlet verkoopt aan andere beurzen.

NYIAX is momenteel bezig met moncler uitverkoop het inhuren van klanten voor een proefprogramma dat eind september wordt afgerond.

Hoewel het verwacht dat de handel in eerste instantie afkomstig zal zijn van bedrijven in de advertentiemarkt, hoopt het dat de activaklasse belangstelling zal genereren van financiële bedrijven. Het moncler outlet https://www.monclerjassenoutlet.nl zal zich in eerste instantie richten op digitale reclame, maar is van plan uit te breiden naar andere media.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev post A lot of other apps are integrated with banking ones
Leave a comment

Former actor and BJP leader Shatrughan Sinha has extended his support to actor Vijays Tamil…

Next post Het was interessant om de twee te vergelijken
Leave a comment

Ik heb genoten van het luisteren naar de radio-versie van de eerste aflevering van het…