back

Ambtenaren waarschuwen voor het nieuwe kalifaat van ISIS

nationale veiligheidsfunctionarissen vertelden woensdag aan senatoren.

FILE PHOTO: Een vlag van de Islamitische moncler jassen heren sale Staat wordt gezien moncler dames in deze moncler jassen dames afbeelding op moncler outlet 18 februari 2016. REUTERS / Dado Ruvic / Illustratie / Dossier Foto

De Soennitische moslimextremistische groep heeft de afgelopen twee jaar moncler heren haar externe operaties opgebouwd en moncler uitverkoop heeft moncler jassen outlet sinds januari minstens 20 aanvallen tegen westerse belangen opgeëist of in verband gebracht, moncler jas dames sale zei moncler jas outlet Lora Shiao, waarnemend directeur moncler jas heren sale van intelligence bij het National Counterterrorism Center. Senaatscommissie.

Het vermogen moncler sale om sympathisanten over de hele wereld te bereiken via zijn robuuste sociale media-mogelijkheden is ongekend en geeft de groep toegang tot grote aantallen HVEs, zei Shiao, met behulp van het acroniem van de regering moncler jassen dames sale voor gewelddadige extremisten van eigen bodem.

ISIS werd jassen in oktober uit moncler jassen Raqqa verdreven, de Syrische stad die het zijn hoofdstad moncler jas heren noemde, en droeg president Donald Trump ertoe op te moncler outlet sale zeggen dat het einde van het ISIS-kalifaat in zicht is.

Maar de eliminatie van het fysieke kalifaat betekent niet het einde van ISIS of andere wereldwijde terroristische organisaties, zei Mark Mitchell, waarnemend assistent defensiaresse voor speciale operaties / conflicten met lage intensiteit.

Naarmate ISIS terrein verliest, zal het meer afhankelijk moncler jas dames worden van virtuele verbindingen, zei hij, en blijven hondaanvallen door monclersale kwetsbare mensen inspireren. inspanningen om online rekrutering van potentiële extremisten te bestrijden.

is het nieuwe kalifaat in cyberspace, zei Ron Johnson, de Republikeinse voorzitter van de Senaat moncler nederland Homeland Security en Governmental Affairs Committee.

De experts beschreven een evoluerende bedreiging, inclusief het vermogen van ISIS om zijn verhaal aan te moncler jas sale passen na territoriale verliezen om de strijd af te schilderen als een langdurig proces.

Het internet is de belangrijkste tool voor radicalisering en geen enkele groep is meer succesvol dan ISIS om mensen naar zijn boodschap te trekken, zei Nikki Floris, adjunct-assistent-directeur 2018 moncler voor contraterrorisme bij het Federal Bureau of Investigation.

In een mogelijke verwijzing naar Trump-gebruik van Twitter, vroeg democratische senator Kamala Harris aan Floris, onderzocht de FBI de rol die sociale moncler jassen heren media-berichten of video’s van onze eigen overheidsfunctionarissen hebben voor de online rekruteringstactieken die ISIS gebruikt.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev post Nine games in, that's a big enough sample size to sound the
Leave a comment

Close to 250 people attended. The evening included a delicious dinner, put on by the…

Next post Our personal effects were delivered on Monday
Leave a comment

"Right" is not where Ethiopia has been for the past three years, and its partners…